Elevrådets möte med en politiker

I förra veckan åkte alla i elevrådet, de två elevrådsansvariga på skolan samt vår rektor till kommunhuset här i Hallsberg. Elevrådet hade skrivit ett brev och frågat om en politiker från varje parti ville träffa dem. Det fanns frågor, sådan som ofta kommer upp på våra elevråd, som elevrådet ville få svar på. Till slut blev det bara en politiker som dök upp, men vi är givetvis mycket nöjda och tacksamma för detta, det var ordföranden i Utbildningsnämnden som mötte elevrådet. Här kan ni ta del av vårt möte:

Namn: Siw Lunander

Parti: Socialdemokraterna

Ålder: 62 år detta år.

Familj: Man, två vuxna barn, fem barnbarn och en hund.

Fritidsintressen: Politik och läsa böcker.

Grundskola: Gick i Ljusnarsbergs grundskola.

Elevråd: Jag minns inte att vi hade något elevråd.

9 svar på ”Elevrådets möte med en politiker”

Lämna en kommentar