Olika är roligt!

Imorgon ska vi Rocka Sockorna på hela Socksätterskolan! Det tycker vi i elevrådet är jätteviktigt! Alla elever och vuxna ska då ta på sig två olika strumpor för att visa att det är roligt att vi är olika och att alla får vara just som man är. Dagen handlar egentligen om att visa stöd för dem som har Downs Syndrom, men det gäller ju givetvis för alla olikheter.

Så alla vi i elevrådet uppmuntrar var och en att ta på olikfärgade strumpor i morgon, både barn och vuxna, och var med och rocka för en bättre värld! Alla är lika mycket värda! <3

Här kan du höra Nathea berätta om Rocka Sockorna. Det var Nathea som tog begreppet Rocka Sockorna till skolans värld och gjorde denna dag känd för hela Sverige, tidigare var det främst i familjer där någon hade Downs Syndrom som uppmärksammade dagen:

Här är en jättebra Rocka-Sockor-låt som Nathea gjorde förra året:

Lämna en kommentar