Hur blir det med påskmusten?

Den 1 mars när elevrådet besökte kommunhuset och talade med Utbildningsnämndens ordförande Siw Lunander så tog elevrådet b la upp att skolmaten har blivit sämre, vi nämnde att vi t ex inte fick någon julmust. Siw tyckte att det var synd att det hade blivit så (om ni vill höra mer från detta så finns det en film från detta besök här på bloggen). Därför skickade Siw ett mail till berörda nämnd och hon skrev följande till dem:

”Idag var Stocksätters elevråd på besök. De hade frågor om skolmaten som de tyckte hade försämrats under senare år, de saknade de små saker som ger lite guldkant på tillvaron som t.e.x. semla på semmeldagen, must till jul och påsk, påskbord etc. Varför har detta tagits bort? Ni kan gärna skriva svar på de här frågorna till Gunilla Gerdvall som förmedlar dem till elevrådet.//Siw”

Något svar har ännu inte kommit från denna nämnd, men vår skola beslutat att köpa in must till påskbordet för sina egna pengar. Så nu blir det must! Tack! 😀

Lämna en kommentar