Dagens bästa tips!

Förra gången elevrådet fixade Talangjakten dök en hemlig gäst upp – det var Boris René. Boris gick på Stocksätterskolan när han gick i förskoleklassen och i ettan. Idag kommer Boris att uppträda på Hallsbergsmässan kl.16.20. Så ta chansen att lyssna till denne skönsjungande fd stocksätterseleven som blivit en rikskändis då han har varit med i Melodifestivalen två gånger. Läs intervjun med honom här under och se vad Boris tycker att är bäst med Hallsberg.

Vi vill givetvis även tipsa om att ni bör vara på plats redan kl.14.00 då skolans ettor sjunger, spelar fiol och flöjt på Hallsbergsmässan.

**********************************************

För er som inte hade möjlighet att se Boris när han var på Hallsbergsmässan kan ni se ett klipp från hans show här:

2 svar på ”Dagens bästa tips!”

    • Ja, Boris är bättre än bäst! Tyvärr vet jag inte om han dyker upp någonstans i närheten … Jag gick in på hans officiella hemsida (borisrene.com) och sökte information men kunde bara lästa datum som redan passerat. Jag hoppas att du lyckas pricka in någon av hans kommande spelningar!

      Mvh. Gunilla, bloggansvarig

      Svara

Lämna en kommentar