Vi vann!!

Det tar lite tid att smälta det vi fick vara med om i fredags på Webbstjärnans 10:e prisutdelning. Att vara nominerad och få komma på denna fest är en fantastisk upplevelse! Att dessutom vara två bloggar från samma skola är ju helt otroligt! Tänk att vi i elevrådet sedan vann guld och slöjdbloggen tog hem bronset i kategorin mellanstadiebloggar i denna tävling. Vi är så glada och tacksamma! Här kan du se en film från fredagens resa till Stockholm:

Juryns motivering löd:

”En fantastiskt genomarbetad och innehållsrik webbplats som ger en spännande inblick i det viktiga men ofta dolda elevrådsarbete som sker på alla skolor. Både representanterna och deras klasskamrater lär sig om den demokratiska processen genom att faktiskt praktisera den. En eloge!”

***************************************

Här kan ni läsa vad Hallsbergs kommun skrev om dessa vinster på sin hemsida:

Stocksätterskolan dubbel vinnare i skoltävlingen Webbstjärnan

5 svar på ”Vi vann!!”

Lämna en kommentar