Annie Lööf på FaceTime

Så kom denna dag då vi i elevrådet skulle få intervjua Centerpartiets partiledare Annie Lööf. Lite teknikstrul fick vi till en början då vi inte kunde nå varandra genom Skype som vi hade tänkt, men det löste vi genom att FaceTima varandra istället. Ljudet blev lite sämre men det gick ändå riktigt bra!

Vi hade fått in alla klassers två bästa frågor till detta tillfälle och vi hann att ställa alla dessa till henne. Det är fantastiskt när en politiker som Annie tar sig tid och lyssnar på vad barnen funderar över. Annie var jättetrevlig och gav tydliga svar på alla frågor som elever på vår skola undrar. Tack Annie att du tog dig tid! 😀

6 tankar på “Annie Lööf på FaceTime”

 1. Vårt fantastiska elevråd, så imponerad av alla era kloka frågor 🙂 Nu får vi hålla tummarna för att fler partiledare nappar på erbjudandet att bli intervjuade av er!
  /Catharina

  Svara
  • Ja, alla klasser var så duktiga att komma fram till vilka frågor de ville skicka med till Annie! Annie klarade dessutom av att svara på alla så det var ju toppen!
   /Gunilla

   Svara
 2. Jag vill passa på att gratulera till vinsten. Er blogg är fantastisk! Elevrådets arbete är viktigt för att få en bra skola.
  Tänk att man till och med kan få se en intervju med en partiledare på er blogg. Bra jobbat och lycka tillmed det fortsatta arbetet, ni är så duktiga!

  Svara

Lämna en kommentar