Dags att söka till de nya råden!

På måndag startar ett nytt läsår och nu söker vi efter nya klassrepresentanter till våra råd på skolan. Vi vill ha engagerade elever som vill hjälpa till att göra vår skola till den bästa skolan av alla. Det behövs representanter till följande råd:

* Elevrådet

* Matrådet

* Städrådet

* Trivselgruppen

Det finns tydliga uppdragsbeskrivningar för elevrådet och för trivselgruppen, vad som förväntas av dem som blir klassens representant i dessa grupper. Det kommer ett speciellt inlägg om de förväntningar som vi har på elevrådsrepresentanterna här på vår blogg. Här kan du läsa vad som förväntas av våra trivselgruppsrepresentanter:

Välkomna att söka till de råd där du känner att du kan vara med och driva rådets frågor!

3 tankar på “Dags att söka till de nya råden!”

Lämna en kommentar