Hjälp oss med idéer till Talangjakten!

Varje vårtermin, sedan drygt tio år tillbaka, har Stocksätterskolans elevråd ordnat med en mycket omtyckt Talangjakt. I år har vi dock ett problem som måste lösas för att det ska kunna bli ytterligare en. Skolans elevantal har vuxit så mycket att vi alla inte längre ryms i gympasalen samtidigt … Vi är för många! Hur ska vi lösa detta problem? Vi har fått in några förslag som vi presenterar i filmen här under. Lyssna till de förslagen, tänk ut nya idéer och ta upp det på ert nästa klassråd. Se till att er elevrådsrepresentant tar med er klass lösningar på problemet till elevrådsmötet måndagen den 25 februari. Sedan kommer elevrådet tillsammans med lärarna att ta ett beslut. Håll er uppdaterade genom att regelbundet besöka vår blogg.

2 svar på ”Hjälp oss med idéer till Talangjakten!”

Lämna en kommentar