Smarta frågor till politikerna önskas

Som ni säkert sett här på bloggen så har våra elevrådsrepresentanter från 6:an (Mira, Liam och Farije) skrivit ett brev till kommunens politiker och frågat om vi i elevrådet får komma och besöka dem. Vi har fått svar ifrån Utbildningsnämndens ordförande Siw Lunander och så här skrev hon:

* * * * * * * * * * * * * * *

Hej

Vi vill bjuda in er till vårt nämndmöte den 14 maj kl 8.30 till kl 9.15. Vi har ett ordinarie nämndmöte. Vi tänkte börja med lite formalia högst 5 min sedan släpper vi in eleverna att komma med frågor till politikerna i nämnden// Mvh Siw Lunander
* * * * * * * * * * * * * * *
Detta tycker vi i elevrådet är supercoolt! Eftersom vi i elevrådet representerar alla er elever på skolan så är det viktigt att ni får ställa era frågor till dem som bestämmer över skolan. Nu har ni chansen! Se till att er klass skickar med era två bästa frågor till vårt nästa elevråd i slutet av april.

Lämna en kommentar