Var med och rösta!

Nu är det dags för ett viktigt val för alla stocksätterselever! Vi ska nämligen bestämma några uteleksaker till vår skolgård. Tunneln och snurrgungan som tagits bort ska ersättas. Alla elever röstar i sin egen klass. Varje elev har 8 röster var som de själv väljer hur de vill använda. Man kan lägga alla sina röster på samma nummer om man vill, eller kan man dela upp rösterna på de saker som man önskar. Läraren sammanställer klassens röster och lägger denna sammanställning i Gunillas postfack senast fredagen den 10 maj. När hela skolans röster är sammanställda beställs de saker som fått flest röster och som håller sig inom den budget som vi har fått, vi får handla för 120 000 kronor.  Vi tar den mest populära uteleksaken och sedan tittar vi på den näst populäraste om vi har råd med den också annars fortsätter vi nedåt i listan tills pengarna är slut. Har ni frågor så vänd er till Anna eller Gunilla.

Det finns 26 olika saker som elevrådet valt ut att rösta på. Tänk på att siffran för varje uteleksak står över den, varje sak är dessutom inramade av svarta streck för att göra det hela tydligare. Titta gärna på detta några gånger innan ni går till val så att ni hinner fundera över ert beslut.

Nr. 1

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 2

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 3

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 4

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 5

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 6

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 7

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 8

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 9

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 10

 

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 11

– – – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 12

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 13

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 14

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 15

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 16

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 17

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 18

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 19

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 20

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 21

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 22

– – – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 23

– – – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 24

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 25

– – – – – – – – – – – – – – –

Nr. 26

1 tanke på “Var med och rösta!”

Lämna en kommentar