Viktig information om uteleksakerna

Vi har fått ett tråkigt besked från kommunen … Tyvärr är det för dyrt att montera den avlånga trampolinen på vår skolgård, vi får inte beställa den. Så här skrev den ansvariga i kommunen i ett mail till vår elevrådsansvariga Gunilla:

————————————

Hej Gunilla,

Jag har kollat igenom era önskemål och vi kan tyvärr inte beställa en Trampolin då det kostar mycket att montera.

Kolla gärna på något annat istället, sedan får vi boka ett möte tillsammans med entreprenören och då går vi igenom alla andra frågor också.

————————————

Vi i elevrådet har tittat på hur ni elever på skolan röstade och vi har plockat bort den avlånga trampolinen och gjort en ny beställning. Sedan väntar ett möte och då hoppas vi att vi får igenom alla de saker som vi beställer nu, men det vet vi inte ännu. Se filmen för att veta hur den nya beställningen på uteleksaker ser ut:

 

Lämna en kommentar