Första elevrådsmötet detta skolår

Idag hade vi vårt första elevrådsmöte för detta skolår. Dessutom var det det första elevrådet som vår nya rektor Peter var med på här på Stocksätterskolan. Vi fick in många idéer och förslag från skolans klasser och några av frågorna skickade vi vidare till städ- och måltidsråden.

Vi i elevrådet skickade med en fråga tillbaka till klasserna som vi vill att ni pratar om. Tycker ni att vi ska ha regler för alla skolans gungor? Just nu har vi bara regler för kompisgungan. Diskutera och skicka med vad er klass tycker till elevrådsmötet i oktober så fattar elevrådet ett beslut efter det.

Vi kan också med glädje se att vi för två dagar sedan passerade 10 000 besökare här på vår blogg! Vi började räkna våra besök när vi bytte webbhotell i slutet av november förra året. Just nu har vi ca 100 besökare på vardagar och ca 20-30 på helgerna. Några skolor har dessutom hört av sig till oss och berättat att de har blivit inspirerade av denna sida. Vi är glada om vi kan vara till hjälp för någon annan.

Tack till alla er besökare!

Lämna en kommentar