April, april! đŸ„°

Ni Ă€r bara bĂ€st alla fantastiska stocksĂ€tterselever! Vilket engagemang som satte fart igĂ„r dĂ„ det stod klart att vĂ„r linbana hade hamnat i Östansjö vid deras skola. Det skrevs protestlistor som skulle skickas till kommunen, klasser funderade pĂ„ att skĂ€nka sina klasskassor till att köpa in en ny linbana och nĂ„gra tyckte att vi skulle polisanmĂ€la Östansjö skola för stöld av linbana. NĂ„gra var förstĂ„s ocksĂ„ lite misstĂ€nksamma dĂ„ det ju var den första april … Hur var det nu dĂ„? Se filmen och fĂ„ svaret! Kom ihĂ„g: NI ÄR FANTASTISKA!!!! ❀❀

2 tankar pĂ„ “April, april! đŸ„°”

    • Ja, vilken tur att det var ett aprilskĂ€mt! Alla elever ser sĂ„ fram mot denna linbana sĂ„ det hade blivit en stor sorg om vi inte fick den. Idag Ă€r alla glada igen!

      MÄ vÀl! ElevrÄdet genom Gunilla

      Svara

LĂ€mna en kommentar