Lottningen till Talang 2020

Efter en vecka då massor av talanger på skolan har anmält sig till Talang 2020 är det nu dags för lottningen av vilka som ska vara med i årets show. Vår skola kryllar alltså av talanger! Det blev nästa 40 anmälningar och det får endast plats 16 stycken i Talangjakten. Detta innebär att fler än hälften inte blir med i showen. Hoppas att ingen blir ledsen! Alla får ju vara med och njuta av att se på Talangjakten och dessutom får alla vara med och rösta.

För er som blir lottade gäller det nu att öva och åter öva på ert bidrag. Torsdagen den 14 maj spelas sedan alla bidrag in. Alla bidrag kommer att få en egen tid då de ska komma till inspelningen. Lycka till!

Vi kostade på oss att få två proffs, som kommer från nöjesbranschen, hit till Stocksätterskolan och de sköter om lottningen. Detta som en garant för att allt har gått korrekt till. Här kan ni se filmen med lottningen:

2 svar på ”Lottningen till Talang 2020”

Lämna en kommentar