Dags att rösta!

Nu är det dags för alla på Stocksätterskolan att rösta! Alla har två röster var som man kan använda som man vill, man kan lägga båda rösterna på ett bidrag eller man kan dela upp dem på två.  Läraren räknar ihop klassens röster och lägger sammanställningen i Gunillas postfack senast kl.11.00 så de hinner att bli medräknade. Ni väljer om ni i klassen ska se på denna film gemensamt eller om var och en tar sin iPad och kollar på det själva. Gör det som passar er bäst!

Här är snabbreprisen av Talangjakten 2020:

Dessa är bidragen 2020:

 1.  Daniels, Erik & Sadmir
 2. Ebba & Edith
 3. Roula & Rimas
 4. Mohanad & Esrom
 5. Agnes & Alicia
 6. Tala
 7. Jasin
 8. Deban
 9. Noran, Leen & Talia
 10. Viktoria
 11. Norasia & Eldana
 12. Matilda & Ciara
 13. Elvira, Tilde & Tyra
 14. Hamzeh
 15. Leo
 16. Sara

Filmen med resultatet av dagens röstning läggs ut på denna sida kl.12.30. Sedan kl.12.45 får alla som varit med i Talangjakten komma på prisutdelning i matsalen. Det blir medaljer till de som kommit på plats 1-3 och diplom till alla som varit med.

Lycka till alla!

Lämna en kommentar