Utvärdering av årets Talangjakt

Förra veckan var det Talangjakt på skolan. På grund av Covid19 kunde vi inte genomföra Talangjakten som vi brukar göra och vi ville heller inte ställa in denna efterlängtade händelse. Därför spelades alla artisterna in i förväg och sedan såg alla på Talangjaktsfilmen i sina respektive klassrum.

På Talangjaktsdagen slog vår blogg rekord i hur många som loggade in. Vi brukar ligga på ca 70-120 som loggar in på skoldagar och ca 20-30 på skolfria dagar. Vårt tidigare rekord låg på drygt 300 besökare på en och samma dag men i onsdags fick vi 690 besökare. Helt otroligt! Det visar på att det fanns enhel del som tittade på detta som inte var på skolan.

Nu vill vi veta vad ni tyckte om detta sätt att genomföra Talangjakten? Vad var bra? Vad var mindre bra eller kanske till och med dåligt? Utvärdera detta i era klasser och lämna in ert svar i Gunillas postfack. Det går även bra att skriva en kommentar till detta inlägg. Det skulle vara väldigt trevligt om någon som följde Talangjakten via vår blogg, en förälder eller släkting, sa vad de tyckte!

2 svar på ”Utvärdering av årets Talangjakt”

 1. Det var bra att det var olika typer av talanger som deltog..
  Det var bra att titta i klassrummet….
  Alla var duktiga på att danska och sjunga
  kul att få titta med sin klass när man var deltagare
  Att alla var med fick pris/diplom.
  Vi hade tilltugg i klassrummet saft och salta pinnar
  Jag blir sugen att vara med nästa år…
  Det var inget bra med rap med svärord

  Svara

Lämna en kommentar