Inställt elevråd …

Tyvärr blir det inget elevråd på fredag, det har blivit inställt. Så här förklarar vår biträdande rektor Sara varför detta möte ställs in:

********************

Vi måste givetvis respektera detta och vi hoppas på att snart kunna ha våra viktiga elevrådsmöten igen.

Om ni har något att ta upp till elevrådet så ha erat klassråd, skriv protokoll och lägg det i Gunillas postfack senast på fredag den 27/11 så kan hon framföra det som kommer upp till våra rektorer och till lärarna. Vi fortsätter jobba med det som är viktigt för er elever även om vi inte kan ha våra möten som vi brukar. Ni kan även lämna en kommentar här på bloggen om ni vill det. Det skulle också vara mycket intressant om ni i klasserna utvärderade Mattetävlingen och funderar på om ni tyckte att det var en bra idé, om ni vill ha en Mattetävling igen och vad som man i så fall kan göra bättre? Fanns det saker som var mindre bra eller kanske till och med dåliga? Lägg även dessa utvärderingar i Gunillas postfack!

Ta hand om er!

Lämna en kommentar