Elevrådet öppnar de sista luckorna

Välkoma tillbaka till en ny skolvecka – som bara är två dagar lång! Ja, eller kanske är det bättre att säga att denna vecka endast är 1 och 1/2 dag lång. Nu måste vi passa på att vara extra snälla dessa dagar! Idag släpper vi två filmer, både öppningen av dagens 21:a lucka men även filmen där vi öppnar lucka 22-24. Detta gör vi för att vi vet att morgondagens skoldag är kort och då finns det en fantastisk avslutningsfilm där alla skolans elever deltar som vi ska se. Så kanske passar det bättre att avsluta denna dag med en extra lucköppning? Ni avgör när det passar bäst för er klass!

Här kommer lucköppning av lucka 21:

Denna låt är helt nysläppt och den heter ”Hör av dig”.

Så har ni den sista lucköppningsfilmen här, lucka 22-24:

Ni får gärna skriva en kommentar till detta blogginlägg och säga vad ni tyckte om att elevrådet öppnade en kalender ihop med er detta år. Vad tyckte ni om det? Vi är nyfikna på era tankar om detta!

Lämna en kommentar