Vad händer med våra protestlistor?

För drygt en månad sedan, några dagar innan jul, skickade vi i elevrådet skolans protestlistor mot en samlad skoldag till Siw Lunander som är ordförande i Utbildningsnämnden. Vi uppmanade även henne och de övriga i Utbildningsnämnden att gå in på elevrådet.se för att se och höra vad elever, föräldrar och lärare på vår skola tycker om detta.

Det är många som efter det har undrat om vi har hört något efter att denna protest lämnades in. Svaret är att vi har inte hört något från kommunens politiker däremot har en reporter från Nerikes Allehanda, Barbro Isaksson, hört av sig. Hon tyckte att det var spännande att elever på Stocksätter säger ifrån när de inte gillar det som bestäms i kommunen. Därför kommer Barbro att komma till skolan på onsdag och intervjua de tre elevrådsrepresentanter som skrev brevet till Siw (Sanna, Hanna & Lynx). Följ det som händer i detta ärende i Nerikes Allehanda och här på elevrådet.se!

Lämna en kommentar