Ett annorlunda elevrådsmöte

Det blev inga elevråd i november eller i december då de båda ställdes in på grund av Covid-19. Nu testar vi att ha våra elevråd på ett annorlunda vis i januari och februari, sedan får vi se hur vi gör efter det.

Så här går elevrådet till på det nya viset: Klasserna har sina klassråd och lämnar in sina frågor till Gunilla innan en bestämd dag. Sedan träffas elevrådsrepresentanterna från årskurs 6 tillsammans med rektor Sara och med Gunilla som är elevrådsansvarig. Vid detta möte försöker denna lilla elevrådsgrupp att besvara alla de frågor som har kommit in på en film.

Förra onsdagen skulle alla klasser senast ha lämnat in sina frågor till elevrådsmötet i januari. Tyvärr var det bara 3 klasser, av skolans 14, som lämnade in sina frågor. I fredags träffades sedan den lilla gruppen med sexorna och två vuxna och resonerade kring alla frågor. I denna film kan ni se alla frågor och svar. Filmen är ett levande protokoll från elevrådet!

Lämna en kommentar