Dags att rösta!

Nu är det dags att rösta! Jätteroligt, men också svårt då alla bidrag var superbra! Alla på vår skola har tre röster var. Dessa röster kan ni välja helt fritt hur ni fördelar, ni kan lägga alla på ett bidrag eller fördela dem på två eller tre bidrag. Läraren räknar sedan igenom klassens röster och lägger det samlade resultatet i Gunillas postfack senast kl.11:00. Resultatet i årets Talangjakt släpps kl.12:30 här på elevrådsbloggen.

För att lättare kunna rösta har ni en snabbrepris att se på här:

Dessa bidrag kan ni rösta på detta år:

 1. Viljah
 2. Naeb
 3. John
 4. Tala
 5. Amanda, Bedrije & Baonhu
 6. Sylvia, Maryam & Gewalie
 7. Saga, Juni, Ariam, Noah & Max
 8. Elmedina
 9. Isak
 10. Idris
 11. Marta, Medet, Elsa & Rim
 12. Zeena
 13. Sandra
 14. Mohanad & Milkias
 15. Esrom & Huzaifa 

Lämna en kommentar