Vårt nya elevråd!

I fredags träffades vårt nya elevråd för första gången. Det är ett härligt gäng som kommer att jobba för att vår fantastiska skola ska bli ännu bättre. Här kommer en snabb presentation av skolans elevrådsrepresentanter:

2 tankar på “Vårt nya elevråd!”

 1. Hej!

  Vilket bra arbete ni i elevrådet på Stocksätterskolan verkar göra. Fin och informativ hemsida dessutom. Inspirerar oss på Steningehöjdens skola i Sigtuna kommun när vi ska utveckla vårt arbete med elevrådet. Tack för att ni delar med er!

  Magnus Myrberg, lärare med ansvar för elevråd F-6 och 7-9 på Steningehöjdens skola, Sigtuna kommun

  Svara
  • Hej Magnus!
   Så glada vi blir av att läsa din kommentar! Tack för de fina orden! Vi är jätteglada om vi kan vara med och inspirera andra elevråd och vi hämtar mer än gärna tips och idéer från andra elevråd. Lycka till med ert elevrådsarbete! Ännu en gång TACK!

   Må väl!
   Gunilla Gerdvall, lärare, elevrådsansvarig och bloggansvarig för elevrådet.se på Stocksätterskolan i Hallsberg

   Svara

Lämna en kommentar