Lilla Aktuellt på Stocksätterskolan!

WOW! I förrgår kom Lilla Aktuellt till vår skola! Vilken dag! Vilken glädje! Skolan bubblade av lycka!

Reportern Linus och kamerakvinnan Åsa som jobbar på Lilla Aktuellt kom till oss för att träffa vårt elevråd och för att 6A ska få vara “Veckans Klass”. Det blev många timmars filmande både från dem men även från oss.

Här nedan kan du se en film på hur det gick till när Linus och Åsa filmade inför reportaget som kommer att visas v. 5 och du får även höra när vårt elevråd intervjuade dem, men först en faktaruta!

Faktaruta

Namn: Åsa Wendel

Ålder: 55 år

Familj: Man och två barn

Husdjur: Hund

Fritidsintressen: Titta på film, promenera i skogen med min hund, slappa i soffan, läsa böcker, vara med familj och vänner.

Favoritfilm/serie: Manchester by the Sea och Spirit

**********

Namn: Linus Angvarson Valberg

Ålder: 28 år

Familj: Fru

Husdjur: Katten Queso

Fritidsintressen: Gå på promenader, lyssna på poddar, kolla på tv-serier, vara med frun, laga mat och träffa familjen.

Favoritfilm/serie: The Office (USA)

2 svar på ”Lilla Aktuellt på Stocksätterskolan!”

 1. Jag ville gärna att min klass ska vara med i lilla aktuell skola .jag heter Ikram och jag går i nibbleskolan i köping .Jag går i klass 4c och några saker vi får göra är att det finns aktiviteter för 4-6 .På måndagar det är det sporter som fotboll,basketboll,innebandy och mycket mer och det är för tjejer och killar.På onsdagar är det bara för tjejer och det är dans vi får lära oss olika typer av danser hela tiden. Jag är inte i elevrådet men en av mina bästa vänner går i det dem heter Deka och Hana .Mina lärare heter Anki,Kalle,Susanne och Johan.

  Svara
  • Hej Ikam! Oj, så mycket roligt ni gör på din skola! Det var jätteroligt när vi fick besök av Lilla Aktuellt Skola! Vi förstår att du vill att även din skola ska få besök. Hör av dig till Lilla Aktuellt så kanske de även besöker er i Köping. Lycka till!

   /elevrådet genom Gunilla

   Svara

Lämna en kommentar