Viktigt meddelande

Här kommer ett viktigt meddelande från Sara till alla på Stocksätterskolan med anledning av att det har varit inbrott på vår skola i natt:

Detta har har Sara skrivit till alla vårdnadshavare med anledning av nattens inbrott:

Inbrott på Stocksätterskolan

Hej alla vårdnadshavare. Vi på skolan vill dessvärre informera att det skett ett inbrott i natt vid kl 01. Polis var på plats fem minuter efteråt men inga personer kunde gripas. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det som vi i nuläget vet saknas är iPads. Dessa har spärrats från ITavdelningen och kan då inte användas av någon annan. Viss skadegörelse har skett, men det jobbar vi skyndsamt med att laga.

Pedagogerna på skolan informerade eleverna vid första lektionen om inbrottet och har fångat upp tankar och känslor för att trygga situationen. Alla vuxna på skolan samarbetar för att detta inte ska påverka elevernas skolgång.

Prata gärna med barnen hemma utifrån det som har hänt. Lyssna och bekräfta det barnet berättar. Det är viktigt att hålla sig till aktuella fakta och motverka ryktesspridning.

Sara Dahlsberg, Tf rektor Stocksätterskolan

0582-685402

sara.dahlsberg@edu.hallsberg.se

 

Lämna en kommentar