Elevrådet på Almedalsveckan

Almedalsveckan på Gotland har precis avslutas. Det är en plats där politiker möts, där tankar dryftas och där vallöften ges framför ett samlat mediauppbåd. Så här kan man läsa om detta arrangemang på Almedalsveckans egen informationssida:

*******

Almedalsveckan är världens största demokratiska mötesplats för samhällsfrågor. Ingen fråga är för obetydlig och ingen för omfattande. Almedalsveckan är en plats med fokus på mötet och samtalet, där olika röster och olika perspektiv får höras. En mötesplats – öppen för alla som vill vara med i det demokratiska samtalet.

*******

Elevrådets ansvariga, Gunilla, var på plats under Almedalsveckan och passade då på att fråga alla partier som har röstats in i riksdagen vad som skulle bli bättre för er elever på Stocksätterskolan om de styrde Sverige efter höstens val. Här får ni deras svar:

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Lämna en kommentar