Elevrådet åkte till Kumla

I somras fick vi i elevrådet en förfrågan från Skogstorpsskolan i Kumla att åka besöka dem. De skulle nämligen starta upp sitt elevråd igen efter att det hade legat nere i några år och de ville få lite inspiration från vårt elevråd. Så i onsdags åkte våra nya elevrådsrepresentanter från 5:an iväg till Stadshuset i Kumla. Vi berättade om hur vi jobbar med vårt elevråd på Stocksätterskolan, visade vi dem denna elevrådsblogg och svarade dem på deras frågor. Efteråt passade vi på att besöka de valstugor vid torget som hade öppnat och som hade tid för oss.

På Skogstorpsskolan går de i enheter F-3 och 4-6. I deras elevråd är det elever från åk 3 och 6 som är med i elevrådet. De kanske kommer att starta en egen blogg och i så fall tycker vi att det ska bli kul att följa dem. Vi gjorde en film från vårt besök i Kumla där ni kan få en glimt från dagen. Eleverna som vi träffade har ännu inte fått sina lappar ifyllda att de får vara med på Internet så vi kan inte visa upp deras ansikten i filmen.

2 svar på ”Elevrådet åkte till Kumla”

 1. Hej! Toppen bra att ni bidrar till bättre elevråd i Kumla 🤩🙌
  Jag trivs jättebra på nya arbetsplatsen i Kumla 🤗
  Stocksätterskolan finns i mitt hjärta 💓

  Svara
  • Hej Anna!
   Så roligt att höra att du har det bra på ditt nya jobb! 😀
   Det var jätteroligt att besöka Kumla och deras elevråd. Vi tänkte på dig när vi var där, men visste att du ju är på en annan skolan.
   Hoppas att vi ses snart!

   Kram från Gunilla och elevrådet <3

   Svara

Lämna en kommentar