Vi hade besök

På vårt senaste elevråd hade vi besök av personal från Folkasboskolan i Pålsboda. De ville se hur vårt elevråd jobbar. Det var deras biträdande rektor Pia som kom med Karin och Oskar som har hand om elevrådet för eleverna som går i åk F-3.

Först träffade de vår elevrådsansvarige, Gunilla, och vår rektor, Veronie. De talade om hur vårt elevråd jobbar och de fick även se denna blogg. Sedan följde våra gäster med till vårt elevrådsmöte. Vi startade det mötet med att Pia, Karin och Oskar fick presentera sig. Efter detta fick vi och de möjlighet att ställa frågor till varandra. Sedan startade vår ordförande vårt ordinarie elevrådsmöte. På mötet satt Pia, Karin och Oskar med och lyssnade, de fick inflika i bland och berätta hur de gör på deras skola i Pålsboda. Jättetrevligt att de kom! Nu önskar vi Folkasboskolan lycka till med sitt elevråd!

Lämna en kommentar