Pedagogiskt pris 2022

I tisdags, den 31 oktober, delade Hallsbergs kommun ut pedagogiskt pris 2022 för förskola och annan pedagogisk verksamhet samt grundskola och fritidshem. Vinnare för skola/fritidshem blev vår elevrådsansvariga Gunilla Gerdvall och  för förskolan blev det My Ekdahl som jobbar på Sagobacken i Vretstorp.

Motivering till Gunillas pris:

Du är inte bara en fantastisk lärare för din egen klass utan du gör också ett imponerade arbete med skolans elevråd. Med ett brinnande engagemang når du ut till alla skolans elever och skapar delaktighet och samhörighet.

Du är en sann inspirationskälla för såväl kollegor inom kommunen som för skolor i andra kommuner. Du delar alltid generöst med dig av dina tips, idéer och erfarenheter.

*********

Motivering till Mys pris:

Du har stort fokus på att barnen ska få den bästa undervisningen varje dag, vilket också genomsyrar hela förskolan.

Du går utanför boxen och tänker högt, vilket ger energi och driv till kollegor. Du har ett filosofiskt tankesätt, vilket leder till att du får med kollegor och barn i utforskandet varje dag. Du har ett driv som är helt fantastiskt och frågor som leder till djupa diskussioner.

1 svar på ”Pedagogiskt pris 2022”

Lämna en kommentar