Studiebesök från Upplands-bro

I september dök det upp ett e-postmeddelande från Råbyskolan i Upplands-bro. Så här stod det i brevet:

*******

Hej!

Mitt namn är Emelie Sundelin och jag, tillsammans med Dalinne Bojang, arbetar med att ta fram en metod i Upplands-bro kommun som ska bidra till att eleverna i kommunens grundskolor får ökad samhällstillit. Inflytande och delaktighet är viktiga komponenter i modellen och vår utbildningschef Fredrik Nordvall tipsade om er skola och ert arbete med bl.a. Elevrådet och bloggen.

Vi är intresserade av att komma på ett studiebesök hos er i november i samband med att vi besöker MR-dagarna i Örebro för att höra mer om ert arbete!

MR dagarna är den 17-18 november och om det är möjligt skulle vi gärna komma under förmiddagen på fredagen den 18:e ?.

Allt gott

Emelie Sundelin

Projektledare/ Skolsocionom

*******

Givetvis hälsade vi Emelie och Dalinne välkoman att hälsa på oss och på fredag är det dags. Därför får de elevrådsrepresentanter som är intresserade att berätta om hur vi vi jobbar med vårt elevråd komma och träffa våra gäster. Vi möts kl.10:30 i konferensrummet på fredag den 18 november. Denna träff är frivillig och inga protokoll från klassråd ska tas med denna gång (vi har vårt nästa elevråd den 24 november kl.8:30).

Vi hälsar Emelie och Dalinne varmt välkomna att besöka oss på Stocksätterskolan!

Lämna en kommentar