Intervju med vår rektor Veronie

Den 1 april fick vi en ny rektor på vår skola, Veronie. Hon var inte en ny bekantskap för oss då hon har jobbat länge på skolan och både varit resurs, klasslärare, slöjdlärare och även biträdande rektor innan men hon var ny i rollen som rektor. Det har nu gått några månader sedan Veronie tillträdde sin tjänst och vi i elevrådet ville nu göra en intervju med henne för att lära känna henne ännu lite bättre. Här kommer vår intervju!

Faktaruta

Namn: Veronie Lejonord

Ålder: 59 år

Familj: Man, två söner (33 år och 32 år), en dotter (25 år), två barnbarn och ett bonusbarnbarn

Husdjur: Stora spindlar och en  och annan dammråtta möjligtvis

Fritidsintressen: Släktforskning, skriva böcker och måla

Bor: Vid vattentornet i Hallsberg

Här kommer filmen med intervjun med rektor Veronie:

Lämna en kommentar