En lyckad läsvecka

Det blev en lyckad läsvecka på skolan då även fler andra roligheter inträffade. Det var bl a Rocka Sockorna, Öppet hus, Pyjamasdag och Earth Hour samma vecka! Vi i elevrådet har frågat runt litegrann om vad eleverna tyckte om detta. Hitintills är bara positiva svar. Det är många elever som tycker att vi borde ha fler läsveckor per läsår. Det kom in ett förslag till vårt senaste elevråd att vi borde ha en läsvecka per termin. Oavsett hur många läsveckor vi har så är det både roligt och viktigt att läsa mycket.

Vårt Öppet Hus var välbesökt och uppskattat av både elever och vuxna. Det var många som deltog i bokdansen, som gick på konserterna och på tipspromenaden. Fikat som 6:orna sålde tog slut för att det var så många besökare. Många elever tyckte att det var roligt att gå runt i allas klassrum och se vad det arbetas med i olika årskurser.

Pyjamasdagen har blivit en efterlängtad dag numera och visst är det mysigt att gå runt på skolan i pyjamas, nattlinne eller morgonrock! Utvärdera gärna i era klasser vad ni tyckte om dessa dagar, både positivt och negativt, och skicka med klassens tankar kring Läsvecka, Öppet hus, pyjamasdag och Rocka Sockorna till vårt nästa elevråd i april.

Lämna en kommentar