APRIL 2020

Elevråd 20/4 -20

Åk 1: Flora & John

Åk 2: Desirée, Tilde & Tova

Åk 3: Orwa

Åk 4: Tala, Robin & Anosha

Åk 5:  Lubna & Dunya

Åk 6: Mario, Viktoria & Lilly

Övriga: Gunilla & Sara

 

  1. Ordförande öppnade mötet.

 

  1. Föregående protokoll upplästes och godkändes.

 

  1. Rapporter fr rektor och elevrådsansvarig: Om det är några klasser som har glömt bort om att lämnat in pappret om nolltolerans mot skojbråk så gör det snarast till Sara. Gunilla berättade att vi tyvärr inte kan åka till Riksdagen i Stockholm denna termin p g a coronaviruset.

 

  1. Rapporter från klassråden:

 

Åk 1: Gav förslag till trivselregler och regler till uteleksakerna.

 

Åk 2: Förslag till trivselregler och dom vill träffa Billie Ellish.

 

Åk 3: Gav förslag till trivselregler och regler till uteleksakerna. Vill ha läsvecka en gång per termin. Hur blir det med skolavslutningen (Svar direkt: Skolavslutning kommer att ske på ett nytt sätt i år; inga föräldrar får vara med och alla klasser har avslutningen i sina egna klassrum och ser på en film tillsammans)?

 

Åk 4: Gav förslag till trivselregler och regler till uteleksakerna. Önskar badmintonrack och badmintonbollar. Den sista april vill vi ha nån utedag (Svar direkt: Det kommer ni att ha!). Vill ha tennisbollar, handbollar, rockringar och lärospel.

 

Åk 5: Gav förslag till trivselregler vill ha nya bollar.

 

Åk 6: Gav förslag till trivselregler. Vill att man ska få ha mössa och keps inomhus för det kan vara någons identitet eller någons stil. Vi att det ska bli konsekvenser för de som inte jobbar på lektionerna utan stör alla andra i deras arbete. De ska inte få hålla på och förstöra för sina klasser vi vill at lärarna ska va extra hårda mot elever

 

  1. Bloggen: Vi måste göra fler filmer till Talangjakten.

 

  1. Övrigt: Vi talade om talangjakten, vilka som ska göra vad och hur den ska gå till.

 

  1. Ordförande avslutade mötet.

 

Ordförande: Viktoria

Sekreterare: Mario