OKTOBER 2018

Elevråd 25/10-18

Åk 1: Ciara & Talia

Åk 2: Fiona & Edin

Åk 3: Milton & Loke

Åk 4: Maria

Åk 5: Maja & Ilona

Åk 6: Liam & Farije

Övriga: Anna

 

  1. Ordförande öppnade mötet.
  2. Föregående protokoll upplästes och godkändes.
  3. Det gnisslar fortfarande i bänkar, gaggaboll regler är klara att sättas upp. Träden i skogen är inte nertagna (Anna på minner vaktmästaren) Carina har reagerat på att kommunen tänker bygga hyreshus på en del av spontanlekplatsen. Spontanidrottsplatsen var ju tänkt att vara en samlingsplats till allmänheten i hela Hallsberg.

4. Det som hade kommit upp på de olika klassråden togs upp.

Åk 1: Gungan är trasig nedanför ettans klassrum.  (svar direkt: det är anmält till vaktmästaren).

Åk 2: Vi vill åka till Kvarntorpshögen igen. Fotbollsmålen är trasiga, nätet på det ena och ribban på det andra. Spikar och skruvar sticker upp ur lustis (Svar direkt: Våra lustis-hus ska rivas och nya ska byggas upp). Det vore kul med en ny rutschkana. Kockorna går fel i matsalen.

Åk 3: Vi vill ha gosedjurs- och pyjamasdag i skolan. När kommer Ängen att renoveras? Kan vi sätta upp trivselreglerna? Kan vi få gräs på fotbollsplanen?

Åk 4: Inget att ta upp.

Åk 5: De som vill kan klä ut sig på fredag. Många leker när det är lektion. Torka upp när ni tappar mat i matsalen! Det är väldigt kladdigt på golvet.

Åk 6: Bättre blyertspennor. Vi vill ta hem Ipads på onsdagen och ta med dom till språket på torsdagar. Det går inte att ladda ner appar.

5. Övrigt: Man får klå ut sig imorgon och på discot på kvällen.  Många barn använder                tuggummi i skolan. Saker försvinner i bänkar och i ljusgården och några rotar i väskorna.

6. Ordförande avslutade mötet.

 

Ordförande: Farije

Sekreterare: Liam