Vinsten i Webbstjärnan

 

Denna blogg vann guld i Webbstjärnans tävling, i klassen mellanstadiewebb, 2018 med motiveringen:

En fantastiskt genomarbetad och innehållsrik webbplats som ger en spännande inblick i det viktiga men ofta dolda elevrådsarbete som sker på alla skolor. Både representanterna och deras klasskamrater lär sig om den demokratiska processen genom att faktiskt praktisera den. En eloge!

*********

Det var helt fantastiskt! Vår blogg blev nominerad i Webbstjärnans tävling 2018! Vi blev så glada och tacksamma! ??

Inför prisutdelningen skulle alla nominerade bloggar göra ett inlägg på Webbstjärnans hemsida och svara på några frågor. Här kan du läsa hur elevrådet presenterade sig i sitt blogginlägg:

Nominerad 2018: elevrådet.se – lär dig allt om elevrådsarbete

Vi lottade fem av elevrådsrepresentanterna som skulle få följa med tåget till Stockholm på Webbstjärnans prisutdelning. Vi var så fyllda av förväntan att vi skulle få åka dit! Dessa fem blev lottade:

Utav de 750 bloggar som deltog så vann vi mellanstadieklassen på Webbstjärnans 10:e prisutdelning! Dessutom tog Stocksätterskolans slöjdblogg hem bronset i samma kategori. Vi är fortfarande så glada och tacksamma!

Här kan du se en film från denna resa till Stockholm:

Sedan firades dessa segrar med glass till alla elever på skolan. Elevrådet fick en fika och vi firade även vinsten med att åka till Djupadalsbadet i Kumla. Tack till elevrådet för en fantastisk prestation! 😀

Här kan ni läsa vad Hallsbergs kommun skrev om dessa vinster på sin hemsida:

Stocksätterskolan dubbel vinnare i skoltävlingen Webbstjärnan