2020

Då är alla röster räknade och vi har ett resultat! Det var mycket jämnt mellan bidragen, förutom om förstaplatsen, alla var ju jätteduktiga! Tack för en fantastisk show Stocksätterskolans alla talangfulla elever!

Se filmen för att få reda på hur det gick i Talangjakten 2020:

Stort GRATTIS till Leo, Deban, Ebba & Edith som knep de åtråvärda pallplatserna men även alla andra som kom på en mycket hedrande 4:e plats! Ni var fantastiskt duktiga och ni bjöd oss på en oförglömlig show! GRATTIS!!

***************************

Nu är det dags för alla på Stocksätterskolan att rösta! Alla har två röster var som man kan använda som man vill, man kan lägga båda rösterna på ett bidrag eller man kan dela upp dem på två.  Läraren räknar ihop klassens röster och lägger sammanställningen i Gunillas postfack senast kl.11.00 så de hinner att bli medräknade. Ni väljer om ni i klassen ska se på denna film gemensamt eller om var och en tar sin iPad och kollar på det själva. Gör det som passar er bäst!

Här är snabbreprisen av Talangjakten 2020:

Dessa är bidragen 2020:

 1.  Daniels, Erik & Sadmir
 2. Ebba & Edith
 3. Roula & Rimas
 4. Mohanad & Esrom
 5. Agnes & Alicia
 6. Tala
 7. Jasin
 8. Deban
 9. Noran, Leen & Talia
 10. Viktoria
 11. Norasia & Eldana
 12. Matilda & Ciara
 13. Elvira, Tilde & Tyra
 14. Hamzeh
 15. Leo
 16. Sara

Filmen med resultatet av dagens röstning läggs ut på denna sida kl.12.30. Sedan kl.12.45 får alla som varit med i Talangjakten komma på prisutdelning i matsalen. Det blir medaljer till de som kommit på plats 1-3 och diplom till alla som varit med.

Lycka till alla!

************************

Ja, nu är det dags! Den efterlängtade Talangjakten avgörs denna soliga majdag, men i en helt ny tappning. I år ser alla klasser Talangjakten på denna film, var och en i sitt klassrum. Sedan sker röstningen i klassen. Alla har två röster var, barn som vuxna. Läraren räknar därefter samman klassens röster och lägger dessa i ett kuvert i Gunillas postfack, SENAST kl.11.00 (om de läggs dit senare räknas de inte med). Det kommer strax ut ett nytt inlägg med en snabbrepris av alla bidrag, och där alla nummer står uppskrivna, som ni kan titta på efter direkt efter Talangjakts-filmen då ni ska bestämma er för hur ni vill rösta.

Ha en riktigt trevlig stund och njut av alla skolans fantastiska talanger!

***********************

På torsdag den 14 maj spelas årets upplaga av Talangjakten in i 3B:s klassrum (Gunillas klassrum). Alla bidrag får 10 minuter var att spela in sitt bidrag. Kom i tid och vänta utanför vid bordet tills ni kallas in. Ha på er de kläder som ni vill ha och se till att ni kan ert bidrag riktigt bra. Knacka inte på för då kan inspelningen för de som är där inne förstöras.

****************************

Efter en vecka då massor av talanger på skolan har anmält sig till Talang 2020 är det nu dags för lottningen av vilka som ska vara med i årets show. Vår skola kryllar alltså av talanger! Det blev nästa 40 anmälningar och det får endast plats 16 stycken i Talangjakten. Detta innebär att fler än hälften inte blir med i showen. Hoppas att ingen blir ledsen! Alla får ju vara med och njuta av att se på Talangjakten och dessutom får alla vara med och rösta.

För er som blir lottade gäller det nu att öva och åter öva på ert bidrag. Torsdagen den 14 maj spelas sedan alla bidrag in. Alla bidrag kommer att få en egen tid då de ska komma till inspelningen. Lycka till!

Vi kostade på oss att få två proffs, som kommer från nöjesbranschen, hit till Stocksätterskolan och de sköter om lottningen. Detta som en garant för att allt har gått korrekt till. Här kan ni se filmen med lottningen:

*******************************

Här kommer viktig information om årets Talangjakt!

 • Talangjakten är onsdagen den 20 maj.
 • Anmälan till Talangjakten sker 21-28 april.
 • 16 bidrag kommer med i showen.
 • Det kommer att bli en lottning om vilka som blir med.
 • Torsdag den 30 april får ni veta vilka som lottats till årets Talangjakt.
 • Alla bidrag spelas in torsdagen den 14 maj i Gunillas klassrum, alla bidrag får en egen tid då de ska komma.
 • Talangjakten ses i varje klassrum samtidigt och röstningen sker där.

Ni som har anmält er se till att ni tränar riktigt ordentligt så att det blir en fantastisk Talangjakt även detta år!

Lycka till!

********************************

Talangjakten närmar sig! På tisdag den 21 april är den första dagen som ni kan anmäla er. Sedan har ni en vecka på er att göra er anmälan fram till och med tisdagen den 28 april. Men tänk efter före du gör din anmälan för anmälan är bindande, det betyder att om man har anmält sig får man inte ångra sig. Detta gäller för Talangjakten:

 • Anmälan sker 21-28 april.
 • Gunilla tar emot din anmälan, men inte under lektionstid.
 • Anmälan är bindande.
 • Ni får bara anmäla ETT bidrag per person.
 • Bidrager får max vara 3 min. långt.
 • Bara för att man har anmält sig är det inte säkert att du blir med, om det blir för många anmälda bidrag så lottar vi.

Mer information om Talangjakten kommer nästa vecka!