2021

Då är det dags att se årets Talangjakt! Som vi har längtat! Vår skola vimlar av talanger och nu ska vi få njuta av några av dessa stjärnor. Lycka till alla! Nu kör vi!

***************

Nu är det dags att rösta! Jätteroligt, men också svårt då alla bidrag var superbra! Alla på vår skola har tre röster var. Dessa röster kan ni välja helt fritt hur ni fördelar, ni kan lägga alla på ett bidrag eller fördela dem på två eller tre bidrag. Läraren räknar sedan igenom klassens röster och lägger det samlade resultatet i Gunillas postfack senast kl.11:00. Resultatet i årets Talangjakt släpps kl.12:30 här på elevrådsbloggen.

För att lättare kunna rösta har ni en snabbrepris att se på här:

Dessa bidrag kan ni rösta på detta år:

 1. Viljah
 2. Naeb
 3. John
 4. Tala
 5. Amanda, Bedrije & Baonhu
 6. Sylvia, Maryam & Gewalie
 7. Saga, Juni, Ariam, Noah & Max
 8. Elmedina
 9. Isak
 10. Idris
 11. Marta, Medet, Elsa & Rim
 12. Zeena
 13. Sandra
 14. Mohanad & Milkias
 15. Esrom & Huzaifa 

****************

Alla röster är räknade och vi har ett resultat!!

Se resultatet här:

**************

Då är det dags för årets lottning till Talangjakten! Vilka blir med i showen? det är den stora frågan. Det var 35 anmälda bidrag och endast 15 av dessa kan vara med i showen, 20 kommer alltså inte med … Vårt förslag är att ni ordnar i klasserna så att de som ej blev lottade får visa upp sin talang för klassen.

Vi har kostat på oss ordentligt i år för att få en riktigt Covid-säker lottning. Dyrt var det, men det var det värt! Se lottningen till Talangjakten 2021 här:

***************

Den sista dagen då man kan anmäla sig till årets Talangjakt har varit. Ni vet att man själv ska spela in sitt bidrag detta år, men Edvina har kommit med ett generöst erbjudande till er som tänker sjunga på Talangjakten. Hör vad Edvina har att säga till er:

******************

Ja, det är sant! Snart är det dags att anmäla sig till årets Talangjakt! Se filmen och få all den nödvändiga informationen:

Det är alltså följande datum som gäller:

 • 6 – 9 april anmäler man om man vill vara med i Talangjakten till Gunilla.
 • Onsdagen den 14 april släpps filmen med lottningen till Talangjakten här på elevrådet.se och alla får veta vilka bidrag som har kommit med.
 • Senast onsdagen den 28 april ska de som lottats att vara med i Talangjakten ha gett sina filmer till Gunilla. Om man ej har lämnat in till denna dag stryks numret ur showen.
 • Onsdagen den 12 maj ser alla klasser på årets Talangjaktsfilm i sina klassrum. Röstning sker och sedan utses vinnaren.

Vi önskar Lycka Till!

Kategorier